Velkommen til Sport og Fitness’ webshop – bliv viderestillet til shoppen her.

Sport og Fitness har i samarbejde med MercoPrint A/S startet en webshop, men lækkert og smart trænings- og fritidstøj af mærket Craft. Tøjet vil blive leveret med påtrykt Sport og Fitness logo. En oplagt gave til aktive mennesker i alle aldre. MercoPrint står for arbejdet med ordrebekræftelsen, påtrykning af logo, samt levering. Hvis der skulle opstå problemer med et af disse punkter, henviser vi til at kontakte MercoPrint – deres kontakt oplysninger står længere nede på denne side.

Crafts grundlægger har eksperimenteret sig frem til det perfekte materiale til at være aktiv i, og svaret dette blev polyester. Polyester bliver ikke vådt udenpå, og optager minimalt fugt. Efter grundige sammenligninger med forskellige materialer, kom Craft frem til, at polyester var bedst. Craft har sidenhen udviklet højteknologisk funktionelt træningstøj til elitesportsfolk, og nu er nu det indlysende valg for sportsudøvere indenfor konditionskrævende sportsgrene. Craft har satset meget på, at sponsorere elitesportsfolk – også i Danmark. Det største navn, som har anvendt Craft er Ingemar Stenmark, som vandt 86 world cup sejre, samt flere OL og VM guld medaljer. Udvikling af produkterne sker kontinuerligt, og i tæt samarbejde med kendte sportsudøvere. Verden er konstant i udvikling, og der er sket meget siden Craft blev grundlagt i 70’erne. Mærket har også gået igennem flere stadier igennem årene, men grundidéen har altid været den samme. Craft holder fast i en god idé, som forhåbentlig holder for evigt.

MercoPrint A/S

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra MercoPrint A/S. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre aftaler mellem køber og MercoPrint A/S.

Generelle oplysninger om virksomheden:

Virksomhedens juridiske navn:        MercoPrint A/S
Selskabsform:                                       Aktieselskab
CVR-nummer:                                      24211738
Etableringsår:                                       1973
Adresse:                                                 MercoPrint A/S Herstedøstervej 27-29 2620 Albertslund
Tel:                                                         45 82 16 88
Fax:                                                        42 82 61 88
Officiel e-mail adresse:                      mercoprint@mercoprint.dk
Officiel web-adresse:                          www.mercoprint.dk

Persondatapolitik 

 • Vi registrerer ikke oplysninger vha. cookies eller logfiler.
 • For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: – navn – adresse – telefonnummer – e- mail adresse 
 • Personoplysninger bliver ikke transmitteret krypteret.
 • Personoplysninger opbevares ikke krypteret.
 • Personoplysningerne i forbindelse med dit køb registreres hos MercoPrint A/S og opbevares i 5 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle garantisager, hvorefter oplysningerne slettes.
 • Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 • Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
 • Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
 • Vi bruger kun dine oplysninger til at sende din vare og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail.
 • Vi er en selvstændig online butik, der ikke videregiver dine oplysninger til andre. Vi opbevarer dine data sikkert men ukrypteret.
 • Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
 • Som registreret hos MercoPrint A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til MercoPrint A/S.

Sikkerhed 

Vi bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem en Internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. På www.betaling.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.

Forbrugeraftaleloven 

Din ordreafgivelse og dit køb via MercoPrint A/S er på dansk og samtidigt underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder lovbekendtgørelse nr. 1457 om visse forbrugeraftaler (dørsalg m.v., fjernsalg og løbende tjenesteydelser) af 17. december 2013.
 
Dansk lovgivning, herunder købeloven, finder anvendelse på nærværende aftale i det omfang, retstilstanden ikke er fastlagt i aftalens tekst, eller i nærværende salgs- og leveringsbetingelser. En eventuel tvist vedrørende aftalens fortolkning eller vilkårenes opfyldelse og håndhævelse kan alene indbringes for sø- og handelsretten i København og i overensstemmelse med danske værnetingsregler.

Forbehold 

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. MercoPrint A/S forbeholder sig i øvrigt ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for de respektive webshops og vores handelsbetingelser i almindelighed.

Priser 

Alle vores priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Kunder fra Norge, Færøerne og Grønland skal dog ikke betale dansk moms og systemet trækker automatisk momsen fra, når man vælger et af de tre leveringslande. 

Betaling

Du kan vælge at betale med kreditkort eller få en faktura.
Du kan betale med de mest almindelige betalingskort. Hvis du betaler med Dankort eller kreditkort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ved bestillingen af varen. Beløbet på din bestilling trækkes ikke fra din konto, før varen er afsendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af PIN-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypteret (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken MercoPrint A/S eller andre har mulighed for at læse dataene. I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

 • Dankort
 • VISA
 • Master Card
 • American Express

Ved betaling med debet- og kreditkort udstedt i Danmark tillægges et betalingsgebyr svarende til 1,50 % af transaktionsbeløbet. Ved betaling med debet- og kreditkort udstedt uden for Danmark tillægges et betalingsgebyr svarende til 2,90 % af transaktionsbeløbet. Hvis der ønskes faktura, skal du kontakte Mercoprint A/S for indgåelse af aftale.

Fortrydelsesret

Hvis du har købt en vare via Internetbutikken hos os, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare oplyse om at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, senest 14 dage efter du har modtaget ordren. Herefter skal du returnere varen til os senest 14 dage efter du har givet meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Du kan fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen på den angivne adresse. Du kan også vælge at benytte standardfortydelsesformularen i bilag 1.
Som forbruger hæfter du kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Send varen forsvarligt emballeret sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at der ønskes at gøres brug af fortrydelsesretten, og at varens pris skal tilbageføres. Vi beder dig endvidere om at oplyse årsagen til, at du fortryder dit køb, hvilket dog ikke er et krav. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering anbefales det, at der anvendes en pakkedistributør, der gør det muligt at spore pakken hvis den skulle blive væk under returforsendelse.
Du kan også give fysisk fremmøde på vores adresse, og dér returnere varen og fortryde købet. Adressen er:

MercoPrint A/S
Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund
Tel: 45 82 16 88

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi kontakte dig, for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.

Ved varer, som er fremstillet efter brugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, frafalder fortrydelsesretten.

Ordrebekræftelse

Straks efter at du har købt en vare online, modtager du en ordrebekræftelse via email. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode, evt. leverings adresse samt en oversigt over de bestilte varer. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, bedes du sende en e-mail til mercoprint@mercoprint.dk.

Levering 

Vi leverer over alt. Priserne for ekspedition og forsendelse er følgende: Danmark: kr. 65,- Der tages forbehold for udsolgte varer, og det vil kunne forekomme, at bestilte varer vil blive afvist af denne årsag. Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold til køber. 
 

Leveringstider 

Medmindre andet er angivet for den enkelte vare, er forventet leveringstid inden for 5-15 hverdage. Der vil kunne forekomme kortere eller længere leveringstider. Hvis vi mod forventning ikke kan overholde leveringstiden på ordren, vil du blive kontaktet inden for 24 timer.

Kvittering 

Kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Kvitteringen bør fremvises ved eventuel ombytning, fortrydelse eller reklamation.

Ombytningsret 

Du har 14 dages ombytningsret på alle varer, du køber online, gældende fra modtagelsesdatoen. Ombytningsretten er betinget af, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde. Kvittering bør altid medfølge.

Reklamation 

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. 
 
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler, ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Ønsker du, at reklamere over et produkt, kan du sende varen retur eller give fysisk fremmøde på vores adresse:
 
MercoPrint A/S
Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund
Tel: 45 82 16 88
Mærk venligst forsendelsen “Reklamation” og vedlæg e-mail kvittering.

I Ansvarsfraskrivelse og garanti 

MercoPrint A/S er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller at de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse, eller forhold som ligger uden for MercoPrint A/S’ kontrol, f.eks. indgreb fra staten, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejker, lockout eller lignende.